as-Sayf logo

Kurser

as-Sayf undervisar i Egyptisk dans med Dansfröken Annika Koskinen. Terminskurser och workshops erbjuds och Ibland bjuds även spännande gästlärare in.

WORKSHOP
Redan den 30/8 augusti blir det workshop till livemusik., mer info kommer i dagarna.

Terminskurserna i Egyptisk dans börjar onsdag 10/9!

Om du aldrig har dansat egyptiskt förut är du varmt välkommen att prova gratis i början av terminen. Om du sedan anmäler dig får du och en kompis träna två till priset av en!

(mer info längre ned på sidan)

VECKOKURSER
Nybörjare (inga förkunskaper krävs)
NIVÅ 1-2
Onsdagar 16.45-18.15

För dig som har dansat lite längre
NIVÅ 3-4
Onsdagar 18.30-20
Den här kursen passar dig som har dansat ett tag, kan grunderna i Egyptisk dans och vill ha nya utmaningar. Jag tar hänsyn till att deltagarna har olika lång danserfarenhet, och lägger extra fokus på det individuella dansuttrycket.

ALLA är välkomna!!!

PROVA GRATIS OM DU ÄR NYBÖRJARE
Du som är nybörjare på egyptisk dans eller aldrig har dansat för Annika förut tränar alltid första gången gratis! Om du inte kan komma till kursstarten den 10:e september så hör av dig till dansfroken@gmail.com eller 0733-732177 så ordnar vi en bra lösning!

VARANNANVECKAFÖRÄLDER?
Kontakta Dansfröken så ordnar vi en bra lösning för dig!

SPECIALKURSER
Vill du prova Egyptisk dans, men inte gå en terminskurs? Skramla ihop några vänner eller arbetskamrater så kommer jag och undervisar er på jobbet eller i föreningslokalen. Om du hellre vill ordnar jag lokal och ni kommer till mig.

VEM ÄR DANSFRÖKEN?
Jag är dansare och danspedagog med Egyptisk dans och skapande dans som mina specialområden.

 
2005 tog jag danspedagogexamen på Danshögskolan och dessförinnan har jag studerat och undervisat i dans från mellanöstern och Nordafrika i många år, gått kursen Många Kulturers Dans, studerat scenproduktion för barn, Kleintechnique och andra dansrelaterade ämnen på Danshögskolan.

Jag arbetar som dansare i Danskompani as-Sayf och har undervisat i Egyptisk dans i olika studieförbund och skolor sedan 1995. Jag har gästföreläst på Danshögskolan, gett ett otal kurser och workshops i många olika sammanhang: i olika gymnasieskolor och grundskolor med dansinriktning i Stockholm, Sveriges Riksdag, Riksföreningen för folkmusik och -dans, Musikmuseet för att nämna några.

Tillsammans med Danskompani as-Sayf, och som solist, har jag medverkat i ett antal TV-program och gett föreställningar i bla USA, Italien, Finland, Schweiz och Norge.

Jag fortbildar sig kontinuerligt både som pedagog och som dansare i den egyptiska danstraditionen genom att delta i kurser och seminarier.
 
Just nu studerar jag dansdidaktik på Masternivå på Dans- & Cirkushögskolan

Varmt välkommen att dansa med mig i höst!

 

 

Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurser